Over ons

Over ons

Nieuwsgierig naar wat er achter Profiel Reclamebureau schuilt? Lees dan zeker verder.

Alle sappige details

Profiel Reclamebureau

Profiel Reclamebureau beschikt over de nodige know-how om voor uw bedrijf kwalitatieve communicatie op maat te maken. U kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote opdrachten. Doordat u doorheen het hele project slechts met één contactpersoon in aanraking komt, zijn we altijd op de hoogte van uw wensen en verwachtingen. Zo werken we op een kosten- en tijdbesparende manier en kunnen we u altijd vlot helpen.

Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit naar een full-service reclamebureau met meer dan 160 klanten. Zo wist zaakvoerder Johnny Stegen van zijn bijberoep een succesvol hoofdberoep te maken. Na een jaar verhuisde hij zijn zaak van zijn thuis naar het hedendaags kantoor te Martenslinde, waar er meer mogelijkheden waren voor het aannemen van werknemers en stagiairs.

WIL JE AL ONZE NIEUWTJES WETEN?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Profiel Ruimtes

Op zoek naar een vergader- / opleidingszaal?

Ben jij op zoek naar een ruimte voor het ontvangen van klanten, sollicitanten of zakenrelaties? Profiel Reclamebureau zet in haar kantoor te Martenslinde (via aparte ingang) drie vergader- / opleidingszalen ter beschikking: twee kleine en één grote. Deze kunnen zowel samen als apart gereserveerd worden. De zalen zijn uitgerust van:

  • WiFi
  • HD 60 inch scherm
  • flipchart
  • notablokken
  • schrijfgerief

Ook is er een keuken ter beschikking met koffie, thee en frisdrank. De keuken is uitgerust met microgolf, frigo, koffiezetapparaat, vaatwasser en al het nodige servies, waaronder glazen, bestek...
De zalen kunnen verhuurd worden per uur, per voor- of namiddag of per dag. Er is ook een mogelijkheid om de zaal voor een langer termijn te huren.

Capaciteit

  • Zaal 1: max. 30 personen
  • Zaal 2: max. 8 personen
  • Zaal 3: max. 8 personen

WEET JE NIET HOE JE JOUW KLANTEN KAN BEREIKEN?

Heb je nood aan een goed gesprek? Wij nodigen je uit voor een kopje koffie.