Laatste nieuwtjes...
Van 2 maart tot en met 5 juni ...
Zaakvoerder Johnny Stegen beda...
In 2015 blijft Profiel alle cr...
Sinds 18 december 2014 werd he...
Voor de 11e keer organiseerde ...
 Voor al uw vergaderingen...
NL
2014-05-28

Stage Award 2014


Voor de 11e keer organiseerde Voka – kamer van koophandel Limburg de stage awards. Bij deze awarduitreiking kan je zowel als stagebedrijf, stagiair of stageschool in de prijzen vallen. Deze uitreiking vindt plaats in Kinepolis Hasselt. 

De samenwerking tussen de scholen en het professionele bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Voka geeft daarom elk jaar de kans om hun waardering te tonen voor deze samenwerking. Wilt u graag een school, stagebedrijf of stagiair in de prijzen laten vallen? Aarzel dan zeker niet om hen te nomineren voor deze stage awards. 

 

Bedrijven kunnen onderwijsintstellingen nomineren als beste stageschool. Dit voor hun uitstekende samenwerking  tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Natuurlijk kunnen deze bedrijven ook hun hardwerkende stagiair belonen voor hun inzet met de mooie titel ‘Beste Stagiair 2014’. Tevens kunnen ook scholen de bedrijven nomineren als deze zich sterk inzetten op de kwaliteit van de stage. Deze onderwijsinstellingen kunnen ook enkele studenten nomineren als beste stagiair. 

Net als in 2013 werd Profiel ook dit jaar genomineerd als beste stagebedrijf van 2014!